Vallentuna BK Rallytävling

Dagen började spännande med en GPS som visade oss en helt annan väg än den vi tänkt, men efter lite sturl kom vi rätt och kunde boa in oss bredvid tävlingsplatsen.

img-0124.jpg

 

Vi väntar på vårt start och Veiron sköter sig bra bland alla hundar fast han är lite nervös när de kommer nära när han sitter uppbunden (ca 190 starter). Nicke bryr sig inte ett dyft utan spanar lugnt ut från sin filt. 

Veiron startar och jag tycker han är lite okoncenterar men han gör allt han ska och bryr sig inte att det är mindre vattenpölar över hela banan.

Nicke sköter sig mindre bra, då allt tydligen var väldigt roligt idag och hela världen måste få veta det. Med andra ord han skällde sig igenom hela banan och missförstod mig ett par gånger och snurra åt fel håll. Vi slutade på 64 poäng med komentar Glad pudel :)

När poängen räknades upp trodde jag först att de glömt bort oss så bra kunde de inte ha gått. Men 99 poäng fick vi och en delad första plats. Måste säga att jag är lite stolt över min stolliga malle. Han skötte sig tydligen bättre än jag trodde :) 

 

20 apr 2013

Comments powered by Disqus

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)