Rallytävling 10 mars

Idag blev det rally för hela slanten, Veiron har fått köra nybörjarklass. Det var första gången han fick vara ute bland andra hundar på en tävlings/träningsplats sen olyckan. Lite nojjig var han, gick runt och hoa lite och muttrade för sig själv.

När vi kom in på banan så gick början bra sen tappa han lite fokus när folket på läktaren rörde på sig, man måste ju hålla koll på dem. Vet ju aldrig vad de kan hitta på däruppe (vi var i ett ridhus). Men tydligen tyckte domaren att det gick det bättre än vad jag tyckte det gjorde. Vi fick ihop 87 poäng och har nu två kvalificerande resultat i nybörjarklass. Ett till så blir det fortsättning sen, väldigt bra tävlingsträning det här för veiron. Spciellt som matte inte blir lika nervöst, då jag inte tar det här på så stort allvar, vi går ut för att ha kul och miljöträna. Sen är det ju roligt om det går bra också givetsvis. 

Nicke fick också tävla idag i fortsättningsklassen. Han hade en kvar till uppflyttning och det skötte han med bravur :) Lite störd vid 8:an där det fanns en tennisboll i snöre det är riktigt grymt det. Men vi slutade med 96 poäng och en andra plats samt uppflyttning och en ny titel RLD F. 

Jag kan ju inte annat än att vara väldigt nöjd med mina killar idag. 

10 mar 2013

Comments powered by Disqus

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)