MT och HKL spår

Ja, vi hade lite dumtur och fick komma med på en till HKL spårtävling. En tjej hade lämnat återbud så vi fick ta deras plats i sista stund. Spåret gick kanon 10-10 upptag 10-10 spår, uppletande, hans första på en tävlingen 8,25. Vi hade kanske fått mer om jag kommit ihåg att man bara ska ha in 3 föremål i HKL och sen är det slut. Jag skickade honom igen efter 3:e föremålet så vi fick kommentaren slarvigt avslut. Men är riktigt nöjd med skogsarbete. Lydnaden gick hyfsat, kom på när jag gick av att jag aldrig kört hela HKL i ett svep förut och han missförstod mig på skall, han drog iväg och letade apport. Men momenten finns där så nästa gång då sitter det :)

Vi blev godkända på 493p och vann också klassen så endå en bra rolig dag med en väl arrangerad tävlingen och trevligt spår och uppletande ruta.

Vi har anmält oss till några fler lydnads 3:or i höst så vi får se hur det går, börjar lossna nu. Men koncentrationen är fortfarande svår att få till.

Sen ska vi iväg på Kennel MT den 2 nov, så denna helg blir det en tur till Göteborg. Ska bli så kul att se hur han reagerar på allt, hoppas jag får med sambon så jag kan få det inspelat. Då lägger vi upp lite filmer här. Hoppas också att syrran fått flytta in i sin nya lägenhet tills dess så vi får se den :)

15 okt 2014

Comments powered by Disqus

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)